I m mad about you. Стинг


A stone's throw from Jerusalem
A walked a lonely mile in the moonlight
And though a million stars were shining
My heart was lost on a distant planet
That whirls around the april moon
Whirling in an arc of sadness
I'm lost without you
I'm lost without you
…   
                STING
__________________________________

Среди старых камней Иерусалима
под апрельской луной одиноко бродил я,
словно я на планете далекой,
сердце холодом стянуто в кокон
бесконечной печали.
Схожу с ума...
Мне плохо без тебя.
Мне плохо. Без. Тебя.


Рецензии