Я i ти

Вітер кружляє листя осіннє,
Листя осіннє несе навкруги.
Вітер кружляє, пісню співає,
Пісню співає, а в ній – я і ти.

Спомин далекий в думці літає,
В думці літає, струмочком біжить.
Спомин далекий нас поєднає,
Нас поєднає, без тебе не жить.

Ти і я, я і ти,
Ми мов два кораблі.
Ми пливем з тобою в морі мрій.

Ти і я, я і ти,
Ми одні на землі,
Ми живем удвох у казці цій.

Музика ніжна в серці лунає,
В серці лунає і зводить мости.
Музика ніжна в вічність злітає,
В вічність злітає, де лиш я і ти.

Ти і я, я і ти,
Ми мов два кораблі.
Ми пливем з тобою в морі мрій.

Ти і я, я і ти,
Ми одні на землі,
Ми живем удвох у казці цій.

Десь там за обрій сонце сідає,
Сонце сідає, щоб рано зійти.
Десь там за обрій вітер втікає,
Музика грає, а в ній – я і ти.

Ти і я, я і ти,
Ми мов два кораблі.
Ми пливем з тобою в морі мрій.

Ти і я, я і ти,
Ми одні на землі,
Ми живем удвох у казці цій.

10.04.2000 рік.

Зображення взято з http://rewalls.com/tags


Рецензии
Хоть и не знаю украинский, но смысл очень понятен и на мелодию знакомой украинской песни ложится. Мелодично, нежно. Успехов, Юрий.
С теплом из России:

Татьяна Малинина 2   15.09.2013 11:58     Заявить о нарушении
Благодарю за отклик!! Юрий!!

Прокопенко Юрий   17.09.2013 06:44   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.