Сълза

Останали за дълго време вплетени,
без никакви движения  и бездиханни,
тела изправени,  в безмълвно единение,
ръце  обгръщащи, сърцата    жадни.

Държим се здраво, сякаш сме над пропаст.
Борба и страх. Захвата да запазим.
И  вкопчени в страстта,  като в живота,
разтърсва ни поредният оргазъм.

Не бързаш да ме пуснеш, хватка  здрава,
дъхът  ти във косите ми бушува.
Сълзата, паднала ,на мъжкото ми рамо,
наградата от теб рисува.

Петко Илиев


Рецензии
Превода на руски можете да видите на този линкС http://stihi.ru/2012/06/22/2319

Петко Илиев   22.06.2012 10:58     Заявить о нарушении