Ненька Украiна

     Ненька Україна

Поселені в мені  навіки
В просвіті купані гаї,
Ставки в лататті, перли-ріки,
І голосисті солов’ї.
 
Ліси зелені. Повів хвої
Являє  мрії у хмелі,
Я музику води живої
Черпаю в древнім джерелі.

Рахую ворожбу зозулі,
На луках виткані квітки…
Дідівські звичаї минулі
Вбрали Купала у вінки.

На голубому виднокрузі
Веселка барвами встає…
Бусел діток шукає в лузі
І молодятам роздає.

Душа наповнена снагою
П’є світанкові чудеса…
Упали срібною росою
На рідну Неньку небеса…

Я весь закоханий, до краю,
В твої красоти чарівні
І очарований співаю
Землі, що дихає в мені.


21.06.2012 року



 


Рецензии