Миз зор ясных паль мы

БезНайЗоўНаЕў

Мы зараз тут во ў БудіЁвіЦах возьмем
І прама й шчасліва
Закінім мякінКІ СЬ.

Бо міз-помыз от жэ полісьКыйі сошкы
Шчэ есця ліцьВінСКА
КоманДыр, дыВВыся, Х.

Мы ўсе Зь бела-русы.
А я от дыўЛюся,
Якаяся Люся сце мной дазь любуньЕхЦа З.

Мая зь Вы ЗязьЮльКах!
Так дзе Ж тая бульБа Й,
Што вот хто-та гондэ всаДыв уж пак добРэ Ж?

Мы часто всэ плаЧым,
Чым кашМан загсМагЧым. А мы от ны дбайім а ныц ны про СашКый.

Ныма хліба в Коный
НыЕК шоб быз дрожЖаў Ж.
Так в чом пак там портКІ Зь сыдзяць сце в ануЧаў?
Шо, крута? Чы вш кручай пахНула Цыбуля?

А тут зараз, опа, та й выйПукСцім ЗборНік.
АстаЛася што нам.
СпайМаць Лася Зь
Зя нас.

Пака Саша спаці там будуць лягаці, мы вам тут хібарку й ля й розных
ТамМарРак Ш.

Мы Песьню прагЛотВайм – ныМА Й дзікЦый в Коці З.
ПаЕтаму Сь от но
ВругБакЕм кракТошКый.

Са сьвяТам КупайЛа й, каб есьЛі й тых самМак,
Шо надта нас дбайна вж
УвГошЧвальЛі Зь макГам!

Ны будым рубаты
Ны Когут з Гутамы.
Хай станэ й буВВае усэ в вас всіх глаДКо вш.


Рецензии
Так ты- берорусс! Люблю белоруссию и батька мне ваш нравится.

Тамара Крячко   24.07.2012 18:16     Заявить о нарушении