Не хочу

Не хочу вже ні віршів я, ні прози,
Залиш мене, натхнення, назавжди.
Геть, геть усе... стрибай і муза з возу
Та більш до мене в гості не ходи.

Не хочу... краще жити безталанним,
Ніж надихатись подихом краси.
Хай краще я писати перестану...
У забуття все, доле, віднеси.
19.06.2012


Рецензии