знайома дорога на Захiд

знайома дорога на Захід.
за обрій ховається день.
лиш тіні - опівнічні страхи
замість колискових пісень.

блукає нічний подорожній,
ховає від вітру чоло.
життя промайнуло сьогодні...
так іншого  не було.



2005


Рецензии