Пiд поглядом палким

Під поглядом палким уквітчаного літа
Спідниці довгі тануть на очах,
Від того видива у чоловіка
Зриває дах!
І хочеться несамовито отих плечей,
І прагне тіло ненаситно
Округлостей!
По декольте блукає погляд,
Аж до пупка...
Ось-ось торкнеться тіла
Його рука!
У животі вже не метелик - бджолиний рій!
Блукає погляд по персах стиглих...
Яке там "стій"?!
Ті довгі ноги в коротких шортах,
Кортить до сліз!
А ще оту, в прозорій сукні,
Завіз би в ліс!
Вже чоловіка в солодких мріях кудись несе...
Тут поряд голос,
- Тримай-но торбу, купила все!


Рецензии