Таких як ти

Таких, як ти, не заносять в списки,
Таких, як ти, не чекають зовсім,
Таким, як ти, немає місця,
Таких, як ти, забувають невдовзі.

Таких, як ти, не знайомлять з мамою.
З таким, як ти, не залишишся друзями.
З таким, не обмешешся телеграмою.
Таких, як ти, не наситиш ілюзіями.

Такі, як ти, полюбляють потятги,
Такі, як ти, всім душі гублять.
Такі, як ти, не бояться протягів.
Таких, як ти, насправді, люблять. 

Такі, як ти, не присвячують пісні.
Такі як ти, не завжди "open",
Такі як і ти, думки тайнописні,
У таких, як ти, знаком є "Овен".

З таким, як ти, стаю "незванною",
З таким, як ти, обмежуся віршем.
З тобою хтось стане "коханою".
З тобою невідомо як, між іншим.

У тебе, напевно, життя є казка.
А може, звичайно, плітки нас дурять.
Як завжди прошу: "Не пали, ну будь-ласка... "
Щасливі люди не курять....


Рецензии