Недосяжнiсть

Читаю зміни настрою
З римованих джерел.
Думки мої, як ластівки,
Кружляють. Ви ж - Орел.

Польоту недосяжного
Звабливий гордий птах.
Тож Ви на моїх ластівок
Навіюєте страх.

Не сміють жовторотики
Літати повз Орла.
Все ж мріють ніжним дотиком
Торкнутися крила...


Рецензии