Странник укр

Де ж знайти мені той берег
Куди б мій корабель причалив...
Я ніби то вічний странник-
Пливу по хвилях відчайдушний!
І вітер моє вітрило відносить
В морську далечінь безкрайні
Ах, де ж знайти мені той берег
Куди б корабель причалив мій...

оригинал vk.com/wall-35953274_1


Рецензии