За що любов укр

За що ти є,
Гріхи мої або благодіяння?!
За що ти тут,
Щоб сльози або щоб любові переживання?
За що погляд,
Щоб застигнути мені, розтанути?
За що любов,
За те що самі так хочемо аль бог змусив?

оригинал vk.com/wall-35953274_24


Рецензии