Слiв забагато, то краще помовч...

Слів забагато, то краще помовч!
Плітки розливає нестримано жовч.

І плещуть, і плещуть лихі язики -
Отруйно-колючі,немов їжаки.

Не квапся казати: усьоме відмір -
У слові живе доброта, живе й звір.

У щирості й вірності лише завжди
Не стрінеш підступності і ворожди...

15.06.2012


Рецензии
так і є...

"Не квапся казати: усьоме відмір -
У слові живе доброта, живе й звір."...

Мудро!



Веточка Вишни   30.06.2012 13:09     Заявить о нарушении