така нiжнiсть

така ніжність мене переповнює,
коли бачу я, мила, тебе,
посередині тихої повені
пліт притихлий на весни пливе.

така ніжність... по світу побачення:
верби китиці, клени бруньки...
- До побачення! до побачення! -
скажем зимам усім залюбки.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.