nezdara

Засмічений ідеями мозок потерпів крах,
Що ж,пікова дамо,моя доля в ваших руках!
Стурбований Одісей в моїй душі,
Рветься на волю приготувавши на захист ножі.
Сарказмом обмежився мій ідеал,
Бездарний поет,хмм...Унікал!
Антипоет,задрюканий критиком в спину,
Біжить зализувать рани,наготувавши слину.
Нездара - звучить як прокляття!
Чи допоможе позбутись клейма - каяття?
Зіпсовані хвилі гучного приймача,
"Переживу!" я думаю, хоча...
"Орел чи решка","Камінь чи бумага"
Випаде потрібне,була б наснага.
Але в тому випадку,якщо це розвага!
"Писати чи жити?"
Розсудить вага!
Стрілець натягнув тятиву мені в скроню
КІНЕЦЬ! Не поможе навіть долоня.
Блокаду програла,потерпіла крах...
Що ж поете прозарю я в твоїх ногах!!!


Рецензии