Дiалог?

Це не тиша навкруг,
що у ній ні провин, ні пробачень -
то у нас діалог...
Діалог збайдужілих мовчань.
Ти не думай, що я
забуваю минуле,
хоча
більше ним не живу.
А Тебе у майбутнім не бачу.

І без жодних зусиль
не піддавшись манливій спокусі
шкодувати себе,
дорікати за втрачений час,
залишу в небутті
зайвий біль від минулих образ.
І лише божевіль від кохання
повік не зречуся.

Ще хвилину помовч...
 
Десь попереду подорож кличе.
Між стежок і шляхів
перехрестя зустрінуться теж.
Ти мені посміхнись.
От і все.
... Чемоданний кортеж...

Мовчазний монолог.
Це вже тиша
пуста
і незвична.

2010


Рецензии