Обикновени рисунки-51. Танец

И взе, та с острия
Кремък
нарисува на скалите 
тази преголяма
Радост,
с която го посрещна
Тя,
затопляща студените му
Нощи.
А после… С пръсти,
потопени в кръвта
на убития
Звяр,
положи на тази рисунка-
Любовна
боите.
Дивна красота и
Младост!
Казват- стои си там още!
За очите мъжки
Цяр…

Б.Калинов
16.06.2012г.
Пловдив
Художник: Б.Калинов "Танец"


Рецензии