невпевненiсть

Не вирішено питання страти мого кохання.
Чому ти думаєш,що буду чекати?

я знесилена своєю хворою сентиментальністю
і продовжую малювати надію
барвами і невзаємністю.
Твої періоди невпевненості
пропахли лише зрадою.
Досить мені і собі брехати!
Ти боїшся цих відносин,бо
одразу втратиш усіх,
кого кидаєш на ковдру безкоханних зносин.


Рецензии