Ж ноч об цянки

КВМ
 Одного  разу,  на  світанку,
 Попала  мишка  у  лоханку,
 І  в  пиві  почала  тонуть,
 Тону!  Врятуйте  хто-небудь!
 Піду  я  каменем  на  днище,
 А  в  алкоголі  смерть    проста,
  Була  б  напевно    щасливіша,
 Загинуть  в  лапах  у  кота?.  »
 -«Клянись»  -  сказав  з  вікна  котище?
 «Із  пива  я  достану    Вас,
 Та    в  їжу  перетворитесь  на  раз  »
 -  «Врятуй  скоріше,  йду  на  дно,
 В  сто  раз  миліший  смерть  на  волі,
 Чим  захлинутись  в  алкоголі  »
 І  миша  від    пут  смертельной    долі
 Була    врятована  від  дна.
 Та  опинившись  у  страшних  лапах,
 Тремтячи  до  кінчика  хвоста,
 Поширюючи  від  пива  запах,
  Удрала  миша    й  від  кота.
 -«А  як  же  ваше  слово  честі!?
 Ви  обіцяли  дать  вас  з'їсти.
 -  «Ах,  що  Ви?  мишка  пропищала,
 Таке  я  сп'яну  обіцяла!  »
 Мораль  стучить  на  весь  офір,
 То  ж  п’яній  жінці,  ти  не  вір...


Рецензии