Credo

В кінці життя дійдеш до звіту,
А все життя твоє – уроки, –
В кінці життя дійдеш до звіту,
Душі терзання пересилиш,
Збагнеш буття на схилі віку
В останній подих свій і кроки.
Збагнеш буття на схилі віку:
На благо тратив свої сили.

Не прислухайся до нікчемних:
Слова омани зверху гарні.
Не прислухайся до нікчемних,
Хто в світлі дні як ніччю блудить.
Коли ти в розквіті, будь певний,
Твої труди не будуть марні.
Коли ти в розквіті, будь певний,
Твої труди послужать людям.      


Рецензии