Я на клаСИКу сталь

ПадПисатьСяг, уднак
А ны капли Ж, а ныц в нас гума вж.
Бо й ись БугДугЩаГА Й а ны выйдэ ныкак а ны ека Ш мидальКа, ага.

Ну, дык я пабаРоль
Гонды во наВыць сон.
И но во Ж жовтый рот гынды во. А на йим но печаць, ну, чого. Чо ты стаВВ. -
Да я ныц. Я Ш мужык. А Вы - гых Х. -

Да. Й ты хоч з ЛодыРа да була щоб дэ РадХ.
Вин Ж ны й Машцы ны й Прань ны устаВВ. -

Да, що я наВругБайсь гондэ з Янай жа, ха, М.
Хамы Ж завшы й улад
Батька Ж хваль. 
Да Алег маЛадзец:
Прот ась Соньць!


Рецензии