Червень. Вечiр

Червень. Вечір натомлено кліпа,
Хмари купчаться  мишачим  військом
Над величним собором Софійським.
Тоне Київ у пахощах липи…


Душе, плач та співай, тенькай щемно
Від любові й захоплення світом,
І від здатності палахкотіти,
В лячне урвище  летячи  темне…


Ніч замріялась в пахощах липи…
Над величним собором Софійським -
Почет сяючий, зоряне військо…
Гірко й солодко серцю… Як  сіпа!



10-13.06.2012


Рецензии