Мы идём гондэ всё. ТараБаным хрущов

И ныхто ны в комор ны до нас ны зайДзёгць.
А колы ты ХИтёр, то ты Васька ли й Тёрк.
Гэто Ш надто ны то ны про То Ж.

Гыцыль знаЕ, шо грат. Цэ Ш про гратКы й дирма Сь.
А навэрСИК ужэ й цила Зь цьМА Й.
Да нащо гэто всё. В Гада Ш МоркВый ныскок.
А навэрСы й О Цёк кайРайШёк.


Рецензии