втомилась

я так втомилась, більше вже не можу.
так тяжко стало йти за мрією услід
здавалось часом ніби вже підходжу
та руки простягну і пропадає слід.

Я так втомилась, більше вже не хочу
Думки про тебе з голови не йдуть
І так я мучусь вранці, вдень, щоночі
І ось втомилась - в цьому, любий, суть...


Рецензии