Бредуть лiта

Бредуть літа...  побралися за руки.
Схилили сиві голови на плечі
Гримаси болю, суму, навіть муки...
В душі всі відчувають  порожнечу.

Колись, щасливі бігли до вінця,
На півобличчя - усмішка гаряча.
Ще молоді і гарні із лиця...
А нині аж душа за ними плаче.

Пожовклі, наче листячко останнє,
Покручені, мов яблуня стара.
Колись такі щасливі від кохання -
Найкраща, найщасливіша пора!

Скривились, мов од гіркого вина,
Чи недопитого у юні роки щастя?
Мабуть була у тім чиясь  вина
Незнаного Господнього причастя.

Спустошені,  похнюплені  всі  нині,
Уже й забули, як воно  - кохати.
Обличчя в зморшках, наче в павутинні...
Поволеньки ледь човгають до хати.

Засохлий  сад не буде  квітувати...
А  може  сліпа  Доля винувата?


Рецензии
Прочитала Вашого вірша. Так сумно стало! Гарно написано, та я не хочу давати суму волю, тому і написала:http://www.stihi.ru/2012/06/27/476.
Дякую за натхнення!
З повагою!

Людмила Дзвонок   27.06.2012 00:55     Заявить о нарушении
ЛЮДМИЛОЧКО, ДЯКУЮ ВАМ ЗА ГАРНОГО І ОПТИМІСТИЧНОГО ВІРША! ХАЙ У ВАС ВСЕ БУДЕ ЯКНАЙКРАЩЕ!

Вера Кухарук   29.06.2012 22:12   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.