Липневий день пiд сонцем тихо млiе

Липневий день під сонцем тихо мліє,
Дзвіночками онуків  сміх дитячий.
І мружить сонні очі  кіт ледачий,
Оса від скибки дині  шаленіє.

Дідусь у відра  воду  наливає,
Біжить онучок з кухлем до  криниці.
Маля смакує спілі  полуниці.
Узваром мати внучку напуває.

Онуків батько й мати рік чекають...
Надії лиш на літечко плекають.


Рецензии
Оса від скибки дині шаленіє -
гарний образ, паны Віро :)

Василина Иванина   13.08.2012 10:57     Заявить о нарушении