Пабеда жэ всех даРахЖэй Ж

Ну, тут в конэй

ОбМылыСя мы с КрышыНём
Тут в РылоВыч посЛий вычэр В.
Ах, мылыньКый мий РидНыньКый!
ЕК ека вжэ да ты впычэш. Бо Ш в ЧэрВаны но вш БеСы все
ПомыЛыся з лыськы штук с петь.
А в нас ужо Ж жук выРубСяк.
Бо шОся, хы, чы тэ плыТэм.

ПабЕсисьЛись с бап десиць мы Ш О гонДычкы ув ву й ГынДычк.
Ну, выгналы с пар нежНыньКых
НахСтурЦихЯв
Каля платэй Зь.
Да дэ Ж то ты,
Згынь, нэмочы,
Шось вЛукПытэ,
Вух, вав Брыль К.

Ну, й Писне все –
ТрыньИХрукЕмСИК
Ув чэтьВэрРо П рук гаш ропТаць. Да ны й знайЕмо, Х, чым ручынькы вш
ПотэрЛы й с псыщ. Бо Ж Е й щэ й ейк.

МаЛэньКо Ш в Киш еКСь вкыньмо й Грыб К.
Чы й вш ЗылыНыц.


Рецензии