Макс Истмен

Diogenes

    A HUT, and a tree,
    And a hill for me,
And a piece of weedy meadow.
    I'll ask no thing,
    Of God or king,          
But to clear away his shadow.

Max Eastman.

Диоген.

Лачуга, дерево, холм,
Заросший луг, сирень...
Я ничего не прошу   
В этот солнечный день -
Ни у Бога, ни у царя,-
Только убрать его тень.

Макс Истмен


Рецензии