ПидаГох пихЧот о гондэ всих мошк!

З жовтыё морквыё
Плов мы о робымо.
И на пташкы плюём ш, шо гонды во тут во.

Ну, дэсь лытила гусь. Так мы йийи, ху-ху,
Зрижымо во пут клуньк.
Так хороша цыбульк.

Хо, а во зары во прамо-ткы зарыВёш.
Так поднялось у лось
Шося такэ, шо О!..
Дай девк з Огов.

Мы ш ззив чы й базьЗильЛик.
Да шэ й ухзюм упик.
Ой, да а шэ й горишк
Грэцькых штук сим.

Ну, а шо мнеско в кал Пин?..
Да, ха, мы так дурный,
Шоб дога жэрты й киць с пар охсылиньць.

Хай йилы П йих хоть ты, шо нас рубають скризь.
То йим бо ныц ны риж
А ны кол двэр свит-пчилк.
То а и йды зытиль, дид.

Опшым, догадЛивы Шь фси: ню, дзид да кветак забиг,
Кабы фкабир пыньКив
РагЗам са й кив.

От така гондэ ШирСьць на соши вш. Широка Шь сьцюДзиць
Трэ П нам дзицинк.
Ий Кот Таток
Птычк ф пазюРок Сь.

Ну, шоб в роти П хоць типсь язычок в ДураЧок.
Да, ну, в питрив
Питарды такы Ж.
ЕК во тут павукы, Х.


Рецензии