To my sun...

Вона гадає що я не кохаю
це так мило, жіночно
і ще вона дура тупая)
і я її бажаю щоночі

Ох же влетить мені сильно
за рядки такі стрьомні
і буду жерти я мило
а потім валятимусь в дрьовнах

Вона така гарна і щира
коли їсть вона замазура
така мала як дитина
за влучність спасибі амуру

Коли зіва отє таке рідне
це як окрема вистава)
і спів її причудовий
це гармонічна п*ята октава

"я не стесняюсь" оце ще воно
і щічки ніяк не червоні, ви що
я доречі не п*ю, але це все вино
я сама логіка) без но)

Хоч і дурна ти як дуб)
але красна як калина
кохано я однолюб
а ти моя маленька дитина...



Grey. 
22:28, Четверг,  7.06.12


Рецензии