Прогулянка

Отак просто ідучи
шукаючи себе тебе вночі
уявляеш який ти яка Земля
і шлях освічує зоря

і йдеш забувши про той час
ідеш в думках форгот ебаут ол
і насолода тихий блюз чи джаз
і думаешь вчинки нас так грід а ми так смол

шкода тих хто на машинах
бо все проскальзує крізь них
яка у них ціково кров у жилах
чи потяг до такого уже стих

під пісні душі і тепло у грудях
крокую я на зустріч людям
і зазираючи ним в очі
шукаю я краплинку Сочі...

інколи затягує у вир чи смерч
і літаешь на крилах ти чар-птиці
потім сходиш вниз і все на стіл у глеч
і виходят такі ось небелиці...



Grey.
15:07, 07.04.2012


Рецензии