***

           КРЭДА

Разумець сябе,
любіць другога
Любіць  сябе,
разумець другога –
Такая вось будзе
 дарога да Бога...
Дарога да Бога?
А Бог – у сабе.
Не звонку, здалёку
А блізка, употай
Гучыць яго голас
Для кожнага з нас.
Пачуй яго ўранні
Пачуй на світанні,
Пачуй сярод ночы,
Пачуй у адзіноце,
А потым і  ў тлуме
Яго невымернае 
 праяўленне
у сучасным жыцці .   


Рецензии