Сирота

Ніченькою темною з прохолодним подихом
Дівчині не спалося - сплелись думки з мотлохом.
Мерзли юні рученьки і боліло серденько,
Полишилась, бідная, існувати-меркнути.
Вся осиротілая... Шкіра чисто-білая.
Зате очі синії, як волошки в інеї.
Погляд відчайдушної діви добродушної
З долею гіркою, віком молодою.


Рецензии