КомаРив у нас!..

Господи мий праВВ!
Хоть поди да в банюшКу Ш.
А то Василька
Ты прогоНишь сьчась гондэ во од Хат точКы й.

Да, була ХатТар
Дэсь на й Не БиСах. ВысМагЛа!..до палочкы вш.
Ну, ны цюкрый вам вш,
А ны хоть калач.
Гонды он ды й тамМычКы Шь.

Всюду татаРва нагавыцы рва Ж. Важна - шо вы знаЕте!
Ах, прохБачтэ, ГанНочка!
Бо й НагВаль
СконЧавсь...
В БаЛандышШах.


Рецензии