остання симфонiя

Відходить твій потяг в неділю.
Нічого не вспів.
Зустрінемось по осінньому вітру,
у шелесті слів.
Забракувало одразу твоєї байдужості
я піду,співаючи останню симфонію
 спокійного сну.


Рецензии