***

Усі ми ступали м’якою ходою
По шляху життєвому і крізь роки,
З собою несли ми і радість, і горе,
Недолю, і долю з собою несли.
У холод і спеку, під сонцем і снігом,
Вставали завжди ми, збиваючись з ніг,
І поки ще серце не повністю крига
Сміливо звертаємо й досі за ріг,
І поки ще дихаєм ми, й серце б’ється,
Не можна ніколи на місці сидіти,
Якщо пошукати, то щастя знайдеться,
А словом  нещастя і горе не вбити,
Якщо розпочав – повертати не можна,
І крок попередній не ступиш знов ти,
Він щез - як і час, як хвилиночка кожна,
І нам лиш одне залишається – йти.

                2011 г.


Рецензии