коли... ти знай

...коли побачиш сонячне промiння,
що крiзь вiкно на стiнах засiяe
то знай,що це любов на крилах
моя до тебе прилiтаe...

...коли в мережевi iз крапель
пiсля дощу трава укрита,
то бiсер мОiх поцiлункiв
для тебе я так залишила...
 
...коли бурхливi хвилi вщент
розсиплються в пухнастих бризках,
в грайливих iскорках я теж
з тобою...дуже близько...
 
...як в оксамитовому небi
нiч зорi свiчками запалить,
ти знай,що в цьому свiтi
я так тебе оберiгаю...


Рецензии