Мой бэз

Паглядзi, як цвiце у гэтым маi мой бэз*,
мабыць сэрца мае дагукалася Бога.
I забыты матыу новай песняй уваскрэс,
i ад яблынь садоу стала белай дарога.

Не шукай ты мяне сярод дзiуных людзей,
i не клiч ты мяне на вяселыя справы.
Я да матчыных слёзна прыпала грудзей,
мне яе прыгажосць толькi зараз адчынена стала.

*Бэз - сирень


Рецензии