Минеться

Минає все як подих,  горіч слів
І почуттів солодкий смак.
Минеться все і день, і ніч,
Та й сльози, й посмішки підуть.
А ми залишимось у двох,
Це буде наш з тобою борг.
Тому хто зупинив весь час,
Тому хто добре знає нас.


Рецензии