***

Мені сниться дитинство.

Заплети мені коси
Мамо рідна моя.
Як те жито волосся,
У яскравих стрічках.
Над стaвком, де тополі
Так від вітру тремтять
Де найкращої долі
Можна всім побажать
                Прспів:
Мені сняться так часто
Безтурботливі дні.
У дитинстві, де щастя
Посміхалось мені.
На добраніч матуся
Там співала піснІ.
І так гарно жилося
У дитинстві мені.


Вже тополі од вітру
Не трємтять, як колись
Лиш струмок тихо - тихо
У траві дзюркотить.      
Без матусі немає
Безтурботливих днів.
Лиш у серці лунає
Неньки рідної спів.
                Приспів.   


Рецензии