Рад сть

Чарівні, ніжні небеса
біленькі хмарки, неначе лебеді,
що в озері пливуть.
Грім гримнув, не бійся, це не грім,
це небеса сміються і дощики на землю посилають,
нехай усе цвіте й буяє.
А земля? Вона нам квіти простяга.
Пустунчик теплий вітерець
з шовковим листям заграва.
Яка кругом краса, краса!
Що то за диво, дивина?
Я знаю, що це, це весна!


Рецензии
Здравствуйте,Марина!
Весна Ваша дивна!
Що желаю Вам тёплого лета,
Чтоб душа любовью была согрета!

Аник Густи   06.06.2012 14:43     Заявить о нарушении