Помолюся за цяточку свiтла в душi

Помолюся за цяточку світла в душі.
Хай Господь посилає нам долю щасливу!
Скільки можна нещасним нам жити в пітьмі?
З під дощу ми щораз попадаєм під зливу.

Попрошу  я у Господа щастя для всіх,
Хай   добро  посилає  у кожну родину.
Хай лунають пісні, нехай радість і сміх,
Звеселяють людей у щасливу годину.

Рідну мову, прошу, бережіть, мов дитя.
Не цурайтесь пісень, що ви чули від неньки.
Щоб не мучило потім  страшне каяття,
Що зреклися народу  онуки маленькі.

Землю  прадідів, я вас прошу, бережіть!
Дай нам, Господи, сили, усе пережить!


Рецензии
Віра!
Мудрий, чудовий вірш!
Бажаю щастя.
З теплом, Геннадий.

Геннадий Сивак   06.06.2012 08:57     Заявить о нарушении
Геннадію, дякую вам за щирість почуттів. Хай Господь посилає нашим людям щасливу Долю!

Вера Кухарук   07.06.2012 18:12   Заявить о нарушении