З нэба Луна выгляНула

А, тут Бэн Лад?
Ну, то даВВаль!
Всэ называй
Свайн яхвЗика, Х! И но на Яну - с китайськ.

Занава в Ян Ж надзя нам зь Вась.
Ибо зе бань
Е но щось там К.

А вана Мняф нету никак.
И ни балийк
НеМА Й ны й в Грим.

Ну, то пограйМСь
Шэ трохы, вай! ТрохИХца зе й на й ИСьХодзь.
Так сцё дэ Насця,
Там Тор Б.


Рецензии