В зьму з собою... укр

Візьму з собою в нелегке життя
Здоров’я, щоб не захворіти.
Візьму з собою в нелегке життя
Я пам'ять, бо без неї не прожити.
Візьму з собою мужності доволі,
Щоб витримати труднощі в житті.
Візьму, що дороге мені до болю,
Залишу людяність в собі
І те, що зараз, як в неволі,
Це значить трішки сили волі
Візьму фундаментні знання,
Щоб доля побудована була не навмання.
А також мудрості хоч трішки,
Щоб радості було побільше,
Щоб світло в дім приходило щодня
Життя не зруйнувалося щоб зрання.
Окончание школы, к сочинению по украинскому языку,  май 2007г.


Рецензии