А вот зарэ й дам Шо й СИК людьСьКэ!

Раз Цыбулькы мало вам туткы вш.

Накормы ж нас, Тату!..

Ны покрыв я хату,
Мылый мий, ох, Батьку!
И на мою сэмью
Но дошчыско плевыть.

И мытуть мытэлы,
Ридный мий, хорошый.
Ек жэ мни, Омэльку,
Липш служыты гондэ?

Поможы хоть будку
Дэ мни збудуваты –
Шоб було нытрудно
Диток годуваты!

Бо у матра тисно,
А в сыстёр шэ хужэй.
Но с чортамы лизуть,
Вырывають рукы.

Эх, а гондэ, в вузы,
Навыть нэма музык!
Навытькы гармоня
Помышела гондэ!

Накормы ж нас, Тату,
Свэё Божо Страво –
Шоб моглы гораты
Полэ мы со Спартом!

4. 5. 2007, в столовэй

Так от Пэнь с Колодо да булы щэ й в бани
Ух бандиток гарных
пЕть дэсь рик назад бы й.

Ну, Ж Тупыця Шь, Путо
Гэтой во Онуча Ш,
Шо ИС Чашы нуль Ж во Ж прам ля малп ув вущКо Зь.

Да й МиноРым в Рыме гонды во но з Рымшо.
А ны то шо в МинСку Ш
Скушаць вам в СадКу шо П


Рецензии