Парадокс

Менi не хочеться бути особливою,
Унiкальною, неповторною,
Бо я знаю, що так i є.
Менi не хочеться бути єдиною,
Коханою, незрiвнянною,
Бо я знаю, що так буде.
То чому ж менi хочеться стати тiєю,
Якою нiколи не стану,
Бо не захочу цього?
Парадокс...


Рецензии