спогади

На одинці з своїми думками.
що маю я? Лиш спогади одні.
Вбиваю себе почуттями,
Хоча нікому не потрібні вони.
Хочу вкласти в слова всю силу,
хочу ними сказати "люблю".
Ні, "люблю" тут занадто просто.
Я кохаю. От що роблю.
Ти найкращий із всіх, кого знаю.
Ти чудовий. Про що говорить?
Ти забрався у душу і серце мої.
Я не знаю як тепер жить.
Ці слова всі такі банальні.
Може здатись, що скоро пройде.
Я не хочу нічого знати.
Хочу ЛИШЕ поруч тебе.
І не маю ніякого права
говорить про свої почуття,
але тут керує всим серце,
і нічого не вдію вже я.
Не завадило б, напевно
якось гарно все це завершИть.
Я кохаю тебе і впевнена -
з тобою хочу життя прожить.


Рецензии