Крих1тка Мазо

Крихітка Мазо (українською мовою)

Ще одна крихітка Мазо -
Стогін вишуканий,
Наче нестерпний спів.
Що зараз вона відчуває -
                Образу?
                Відразу?
А може і все це одразу,
Сприйнявши голки з недалеких світів.
Невже початкові прояви сказу
Нарешті прищеплені крихітці Мазо,
І обрій в її голові просвітлів?

А може пригадує вранішню зраду
Від крихітки Садо
На рештках японського кволого саду,
Прикривши картатою ковдрою гнів?
Яскраві принади,
Даремні поради.
Потроху спливає
До п`яної крихітки Садо
Той стогін, нестерпний
Як спів...

фотка з Інету


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.