Наодинцi з думками

Я з думками сиджу наодинці,
Прислухаюсь до них, а вони...
Усі скупчились десь на зупинці,
Вже не знаючи далі куди.

То спішать неупинно далеко,
То притихли і нишком стоять.
В тілі холод... і раптом вже спека!..
Тільки подих і серце звучать.

Що чекаєте ви, мої милі?
Ну чому неспокійно вам так?
Я вкладаю останні зусилля
І шукаю потрібні слова.

Хочу вас заспокоїти трішки,
Аби ви не лякались мене.
Не летіть! і не купчіться нишком...
Все гаразд.. і цей вітер мине.

Пригорну вас, зберу у долоні,
Ви мої потаємні думки...
Притулю до зболілої скроні,
Ви назавжди лишайтесь в мені.


Рецензии
Дуже гарна поезія!!! Думки вони такі!!! З теплом, Юрій.

Прокопенко Юрий   03.06.2012 17:34     Заявить о нарушении
Дякую, Юро!

Татьяна Осиянова   03.06.2012 17:53   Заявить о нарушении
Танюша, "і" можна ставити у назвах англ.

Прокопенко Юрий   03.06.2012 17:55   Заявить о нарушении