Вербичка колише маленьку росинку

Вербичка колише маленьку росинку,
Неначе  в колисочці любу дитинку.
Співають зелені листки  колискову,
І геть проганяють бджолу випадкову.

Вітрисько-пустун  лиш один вередує,
Немов колискової пісні не чує.
Ні вербам, ні хвилям немає спокою,
Пливемо в човні вдвох, коханий, з тобою.

У човен зелених листків натрусило,
До берега  тихо  веслуєш впівсили.
Вмочила в м'яку  прохолоду  долоні...
Краплинки води чи росинки сольоні?

Живемо, працюємо, діток виховуєм...
І кожен щасливий день запам'ятовуєм.


Рецензии
Цей вірш мені сподобався, він дуже гарний

Дианочка Сердюк   06.06.2012 08:26     Заявить о нарушении
Дякую, Діаночко, щиро! Щастя тобі!

Вера Кухарук   07.06.2012 18:13   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.